maandag 4 mei 2009

Eindelijk terug uploads...

Er was een probleem met de image uploader, maar na een lange omzwerving op de helppagina's heb ik het toch terug aan de praat gekregen. Hier is dan eindelijk terug wat nieuws van het RQ front.

Allereerst de drakendoder van Dominique zijn Dwergenleger. Duidelijk wat te lang in de zon gelegen, of misschien heeft ie even in de vurige adem van de draak staan roosteren. Gelukkig staat hij niet met zijn achterste naar de lens, want dat heeft dezelfde kleur. En die is dus naakt.Tegenstanders van de dwergen zijn de machtige (gniffel) goblins. Hier een tros nachtgoblins die momenteel in productie zijn. Nog niet helemaal klaar, maar we geraken er langzamerhand.
Broo! De verwerpelijke chaoswezens verspreiden ziekte en verderf. En dit zijn dan nog de kleintjes. Een geit gaat er nooit nog hetzelfde uitzien. Deze is bijna af, alleen nog final retouche en dan vernissen.
Deze jongen is echt heel sympatyhiek als je hem beter leert kennen.
Een klein souvenir van Trolls et Legendes, gekregen op de Fenryll stand: de pompoenmannen. Links de WC papierdief, rechts de potloodventer in te grote, vergeelde onderbroek. Nog niet af, maar dat had je al gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten